Fri fragt ved køb over 499,-        ✔Fragt kun 39,- ved køb under 499,-        ✔Kun 1-3 dages levering        ✔Dansk iværksætteri        Sikker betaling med mobilepay eller kort

Hjem » Returnering

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

På dette link kan du bestille en returseddel og returfragt til din returpakke. Returlabel bestilt igennem Plakatvæggen koster kun 39kr.

Når retur-bestillingen er gennemført, så kan du på kvitterings-siden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse. Begge skal du selv printe.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 30 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail info@plakatvaeggen.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret, samt hvilken vare det drejer sig om, og på hvilket ordrenummer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Hvis du nægter modtagelse af pakken, vil du blive opkrævet et administrationsgebyr på kr. 100,-

Alle personlige plakater er ikke omfattet fortrydelsesretten, med mindre ordren stoppes inden behandling af denne påbegyndes. Modtager du en personlig plakat, som ikke er af tilfredsstillende kvalitet, kontakt da Plakatvæggen, og lad os se på det sammen.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vi behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

VARENS STAND VED RETURNERING
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Plakatvæggen at vurdere varens stand.

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Plakatvæggen i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Plakatvæggen dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Plakatvæggen
Bøgelunden 19
info@plakatvaeggen.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Skulle du være det mindste i tvivl om noget, så kontakt os endelig.

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Cart
Close

Min Kurv

Din kurv er tom!

Tilbage til shoppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og 15% på din ordre

Spar 15%

Tilmeld dig herunder med dit navn og E-mail, Du vil modtage en mail som bekræfter din tilmelding til vores nyhedsbrev. I mailen modtager du samtidig en rabatkode, som du skal anvende i kassen, hvis du vil spare 15% på din ordre. Samtidig bliver du en del af vores eksklusive kundeklub, hvor du løbende vil modtage helt eksklusive tilbud.

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev igen.

Tak for din tilmelding