Fri fragt ved køb over 499,-        ✔Fragt kun 39,- ved køb under 499,-        ✔Kun 1-3 dages levering        ✔Dansk iværksætteri        Sikker betaling med mobilepay eller kort

Hjem » FAQ fotoplakater

FAQ - fotoplakater

Oftest stillede spørgsmål og svar

Leveringstiden er normalt 2-5 hverdage. Hvis du i kommentarfeltet på din ordre, har bedt om at se designet inden print, så kan dette forlænge leveringstiden, afhængig af, hvor hurtigt du godkender designet. Eventuelle forsinkelser hos GLS, kan Plakatvæggen ikke stå til ansvar for. Skulle du opleve uventede forsinkelser, vil vi dog meget gerne høre fra dig.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at lave sit design selv via vores webshop. Men hvis vi selv skal sige det, så er vi rigtig dygtige til det. Og vil du gerne have designet til gennemsyn inden vi printer, så skriver du blot dette i kommentarfeltet når du bestiller, så sender vi designet til dig i en e-mail. Har du et brændende ønske om at lave designet selv, så kan du selvfølgelig gøre dette i en egnet app eller program, og så uploade det som en samlet fil til print hos os. Du skal blot være opmærksom på, at lave designet i korrekt størrelse.

Vi vurderer altid de enkelte billeder, inden vi printer plakaten. Og vurderer vi, at billedet er for lille til den bestilte plakatstørrelse, så kontakter vi dig, inden vi printer. Vær opmærksom på, at dette kan forlænge leveringstiden.

Når du har fundet det design du ønsker, på vores shop, så vælger du først plakatstørrelsen og ligger denne i kurven. Herefter klikker du på knappen ”Choose files” inde på selve produktet, og her kan du så uploade de ønskede billeder. Husk også at angive dit navn og e-mail i felterne.

Når du skal bestille flere plakater på en gang, så gør du følgende:
Vælg designet samt plakatstørrelse til den første plakat, og læg denne i kurven. Herefter klikker du på ”Choose files” og uploader billedet/billederne til den første plakat.
Vælg herefter designet samt plakatstørrelse til den næste plakat, og læg denne i kurven. Herefter klikker du på ”Choose files” og uploader billedet/billederne til den anden plakat.
Sådanne fortsætter du, indtil du har bestilt det ønskede antal fotoplakater.
Husk at angive dit navn og e-mail hver gang du uploader billede/billeder til en fotoplakat.

Ja, det kan du sagtens. Skriv blot i kommentarfeltet ved bestilling, hvilket billede du ønsker placeret hvor på plakaten. Tæl øverst fra venstre mod højre, altså i læseretningen, billede 1, billede 2, billede 3 ect. Skulle vi opleve udfordringer med beskæring af billederne, så vi vurderer at rækkefølgen ikke er hensigtsmæssig, så vil vi kontakte dig inden vi printer plakaten. Vær opmærksom på, at dette kan forlænge leveringstiden.

Jo større det enkelte billede skal printes, des større skal det originale billede du uploader være. Vi anbefaler altid at du uploader direkte fra foto-appen på din mobil, eller via den mest direkte kilde på PC. Vær opmærksom på, at fx Google Fotos appen, Messenger, Facebook, Instagram, Snapchat og lignende apps komprimerer dine billeder, som vil give en dårligere printkvalitet.
Hvid du er i tvivl, så kontakt os endelig, så vurderer vi billedet. Skulle det ske at du har uploadet et billede, hvor vi vurderer at det vil gå ud over printkvaliteten, så kontakter vi dig altid inden vi printer, og du vil kunne fortryde ordren, hvis det ønskes.

Når vi har sendt din ordre afsted, så sletter vi dine billeder fra vores server. Vores server er sikret og krypteret, så dine billeder ikke er tilgængelige for andre, hverken mens vi behandler dem, eller bagefter.

Ja, vi monterer fotoplakaten i rammen, så den er lige til at hænge op på væggen, så snart du modtager den. Dette tager vi selvfølgelig ikke ekstra for. 

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål ovenfor? Så tøv endelig ikke med at kontakte os via denne formular. Vi svarer oftest tilbage indenfor få timer. 

  Scroll To Top
  Close
  Close
  Shop
  0 Cart
  Close

  Min Kurv

  Din kurv er tom!

  Tilbage til shoppen

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og 15% på din ordre

  Spar 15%

  Tilmeld dig herunder med dit navn og E-mail, Du vil modtage en mail som bekræfter din tilmelding til vores nyhedsbrev. I mailen modtager du samtidig en rabatkode, som du skal anvende i kassen, hvis du vil spare 15% på din ordre. Samtidig bliver du en del af vores eksklusive kundeklub, hvor du løbende vil modtage helt eksklusive tilbud.

  Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev igen.

  Tak for din tilmelding