Fri fragt ved køb over 499,-        ✔Fragt kun 39,- ved køb under 499,-        ✔Kun 1-3 dages levering        ✔Dansk iværksætteri        Sikker betaling med mobilepay eller kort

Hjem » Gavekort

Gavekort, som er købt i vores webshop, udstedes elektronisk. Når du har gennemført ordren, vil vi behandle denne og efterfølgende sende gavekortet via e-mailen der er oplyst ved købet. Gavekortet sendes i en flot PDF-fil, som er lige til at printe, eller sende videre via e-mail.

Ønsker du en personlig hilsen på gavekortet, så skriv denne i kommentarfeltet, når du går til kassen, så sørger vi for at tilføje den på gavekortet.

Du har 14 dages fortrydelsesret på gavekort fra udstedelsesdato.

Hvis gavekortet er helt eller delvis brugt af modtageren indenfor de 14 dage, refunderes kun det eventuelle resterende beløb.

Gavekortet er gældende i tre år fra købsdatoen.

Ved anvendelse af gavekortskoden, nedskrives gavekortet med det beløb som der købes for. Restbeløbet kan til enhver tid oplyses, ved henvendelse til Plakatvæggen på info@plakatvaeggen.dk

Bruges det fulde beløb på gavekortet ikke ved første køb, gemmes dette til næste gang der handles. Gavekortskoden kan anvendes et ubegrænset antal gange, så længe der er penge tilbage på gavekortet.

e, det er alene forbruget på gavekortet som bestemmer om gavekortskoden kan anvendes eller ej.

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Cart
Close

Min Kurv

Din kurv er tom!

Tilbage til shoppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og 15% på din ordre

Spar 15%

Tilmeld dig herunder med dit navn og E-mail, Du vil modtage en mail som bekræfter din tilmelding til vores nyhedsbrev. I mailen modtager du samtidig en rabatkode, som du skal anvende i kassen, hvis du vil spare 15% på din ordre. Samtidig bliver du en del af vores eksklusive kundeklub, hvor du løbende vil modtage helt eksklusive tilbud.

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev igen.

Tak for din tilmelding