Fri fragt ved køb over 499,-        ✔Fragt kun 39,- ved køb under 499,-        ✔Kun 1-3 dages levering        ✔Dansk iværksætteri        Sikker betaling med mobilepay eller kort

Hjem » Om Plakatvæggen

Om os

Hej med jer!
Vi hedder Claus og Heidi, og det er os du finder bag Plakatvæggen.
Vi har startet Plakatvæggen op helt fra bunden, uden den store erfaring i webshops, men muligheden kunne vi ikke lade være med at gribe, og vi har ikke set os tilbage siden.

Hvordan det begyndte

Heidi

Jeg har i mange år drømt om at gå selvstændig, og være min egen chef. Jeg har forsøgt mig med lidt forskelligt, men først da muligheden for Plakatvæggen begyndte at forme sig, blev mavefornemmelsen helt rigtig. Shoppen du ser her, har krævet mange sene aftentimer, for ved siden af shoppen, der arbejder jeg, indtil videre, fuldtid i 24-timers vagter. 

Når du bestiller en plakat hos os, så er det mig som står for at designe, printe, skære, pakke, bogføre, markedsføre og tale med vores kunder. Så hvis du ringer eller skriver til os med spørgsmål, så vil det typisk være mig du træffer. 

Vores vision og værdier

For os er noget af det aller vigtigste, at give dig som kunde en fantastisk oplevelse og service, samt produkter i høj kvalitet.  Dette gør vi bedst, ved at have hånd i hanke med hele processen, hele vejen igennem. Vi står selv for alt; design af plakaterne,  print af plakaterne på egen printer, samt skæring af plakaterne i hånden, hvilket sikrer en stor nøjagtighed og flotte skarpe kanter. Vi tjekker nøje hver plakat efter for fejl, inden vi pakker og sender den afsted til dig. Efter 2-5 hverdage vil du modtage din bestilling, leveret med GLS. 

Claus

Drømmen om at være selvstændig er nok mere Heidis end min. Men efter jeg mødte Heidi for nogle år siden, og hun puslede med dette projekt, blev jeg alligevel grebet af det, og kunne i stor grad hjælpe til. Ligesom Heidi arbejder jeg også fuldtid ved siden af, men da mit arbejde består i at vedligeholde, udvikle og optimere hele shoppen bagom, så ynder jeg at bruge de meget sene aftentimer til dette. Kort sagt, så består mit arbejde i, at du kan få en god og brugervenlig oplevelse på vores shop, og trygt handle hos os. 

 

 

Vores plakater printer vi på originalt papir fra Canon, og selvfølgelig også med originale tonere, som sikrer dig et print der står flot skarpt med fantastisk farvegengivelse og lang holdbarhed. 

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din bestiling, så lad os høre fra dig, så vi kan gøre vores bedste for at rette fejlen. Har du fortrudt dit køb, så kan du selvfølgelig returnere bestilingen og få dine penge retur, så længe det ikke er en personlig plakat. 

Leder du efter noget som du ikke fandt på vores shop, eller har du noget helt specielt du gerne vil have printet, så tøv ikke med at kontakte os, vi er altid friske på en ny opgave. 

 

Vi ved ikke hvor vi er, hverken om en måned eller et år. Vi gør hvad vi vil, så længe vi brænder for det, og vi afprøver hele tiden nye ting, for at give vores kunder en endnu bedre oplevelse.

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Cart
Close

Min Kurv

Din kurv er tom!

Tilbage til shoppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og 15% på din ordre

Spar 15%

Tilmeld dig herunder med dit navn og E-mail, Du vil modtage en mail som bekræfter din tilmelding til vores nyhedsbrev. I mailen modtager du samtidig en rabatkode, som du skal anvende i kassen, hvis du vil spare 15% på din ordre. Samtidig bliver du en del af vores eksklusive kundeklub, hvor du løbende vil modtage helt eksklusive tilbud.

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev igen.

Tak for din tilmelding